Nog een tip dat een drone piloot kan doen om foto's te maken op een laag genoeg niveau om te vermijden crashen is om de camera ingesteld op een lager niveau. Dit betekent dat de camera zal moeten minder worden ingezoomd op de foto die u wilt nemen. De drone piloot zal moeten ervoor zorgen dat ze vliegen boven 3-5 mijl boven de grond om te voorkomen dat de sluiter te verlagen.

Nog een tip dat een drone piloot kan doen om te voorkomen crashen bij het nemen van foto's is om ervoor te zorgen dat de drones stabilisatie systeem is uitgeschakeld. Het is noodzakelijk dat dit systeem wordt uitgeschakeld tijdens de vlucht, omdat het trillingen die kunnen leiden tot de drones propellers te breken of zelfs in brand kunnen veroorzaken. Er is niets meer frustrerend dan te wachten op uw foto's om uit te komen wanneer de stabilisator is ingeschakeld. Zorg ervoor dat u niet te gebruiken tijdens het vliegen de drone.

Als de drone piloot wil foto's te maken op een lager niveau, moeten ze ervoor zorgen dat ze goed de instelling die ze willen gebruiken hebben geïdentificeerd. Dit komt omdat de meeste camera's alleen zal werken in bepaalde modi. Het grootste deel van de tijd, zal de camera te bedienen in een van de gemeenschappelijke modi en zal een keuze op welke instelling voor gebruik niet.

Er zijn twee veel voorkomende modi die de meeste camera's zal hebben. Een daarvan is de witbalans-modus die het beeld van een bepaalde kleur zal tonen. Deze instelling wordt het vaakst ingeschakeld 's nachts wanneer er weinig of geen licht. Het wordt aanbevolen dat de drone piloot zet de mode op de hoogste instelling die ze kunnen op hun camera in om de meest accurate en mooie shots te krijgen.

De andere instelling die de meeste camera's zal hebben, is het contrast modus. Deze instelling zal fleuren het beeld en de kleuren te veranderen, zodat het lijkt alsof het is in kleur. Veel drone piloten zullen deze instelling gebruiken als ze willen om een ​​gebied van hun gezichtsveld te markeren. of wanneer ze willen het luchtruim van hun gezichtsveld pop te maken.

De beste manier om te voorkomen dat vliegen je drone op een onveilige manier bij het nemen van foto's is de camera ingesteld op de handmatige modus. U kunt het zoomniveau van de camera zo instellen dat u alle details kan zien dat je wilt en niet overdrijven. Op deze manier kunt u voorkomen dat crashen in objecten die u zou kunnen schaden of in de weg van de foto's die u neemt.

.

Ook interessant

Drone fotografie en video

Wanneer u de camera aanschaft vindt u een aantal unieke types beschikbaar vinden. Er zijn quad helikopters die zijn uitgerust met vier propellers, vi ...

Lees verder

Drone Fotograaf

Waarom Drone Fotografie en Video Zijn Zo PopulairWat is een drone fotograaf? Nou, simpel gezegd, een drone fotograaf is iemand die is ingehuurd door e ...

Lees verder

Drone Fotografie

Dus, om de locatie van een persoon te bepalen, je hoeft alleen maar om het bereik van de dekking van de camera aan te passen en zoom in op het doel m ...

Lees verder