Overspanningsbeveiliging

Overspanningsbeveiliging - Hoe het Werkt

Het begrip overspanningsbeveiliging (OP) is om elektrische componenten van weerhouden beschadiging wanneer de stroom van het systeem snede heeft. In feite zal de OP's voorkomen dat de componenten werken bij spanningsverval.

Overspanningsbeveiliging is geen vervanging voor de A / C en verwarming reparaties, maar het kan helpen voorkomen dat dure apparatuur en apparatuur worden beschadigd als de stroom is gesneden. Een beschadigde stroomonderbreker, losse of beschadigde isolatie of verkeerde bedrading kunnen allemaal leiden tot een stroomstoring. Ze kunnen worden gerepareerd, maar soms is het zinvoller om ze te laten vervangen of gerepareerd.

Een stroomonderbreker de stroomkring normaliter geopend, zodat stroom door te stromen. Als de stroom die de maximale toelaatbare overschrijdt, kan een zekering en kortsluiting, het uitschakelen van de schakeling. Een stroomonderbreker twee verschillende mechanismen voor het openen en sluiten; men zal het circuit te sluiten wanneer de spanning een bepaalde limiet overschrijdt, terwijl de andere het circuit zal sluiten wanneer de schakeling stroom daalt onder een bepaald niveau.

Als voorbeeld, stel de stroomonderbreker de garagedeur opent en sluit bij ongeveer vijftienduizend volt. Als de garagedeur is belast met twaalf duizend volt, zal de stroomonderbreker. Met de garagedeur open is, kan het systeem overbelast raken en veroorzaken kleine elektrische schokken voor de gebruiker.

Het is belangrijk om te onthouden dat circuit breakers altijd goed moet worden onderhouden en vervangen in overeenstemming met de instructies van de fabrikant. Het is ook belangrijk om te begrijpen dat de verschillende stroomonderbrekers een zekere mate van spanning kan omgaan, en u moet nooit toestaan ​​dat de overbelasting spanning verder te gaan dan het toegestane maximum. Een manier om te zeggen of uw stroomonderbreker goed werkt is om de voltmeter te controleren.

Indien de voltmeter een lagere spanning dan de stroomonderbreker ontworpen handvat, betekent dit dat de schakelaar moet worden aangepast. Om dit te doen, opent u de schakelaar en draai de handgreep totdat de spanning lager is dan de opgegeven spanning. Vervang de breker, verwijder de oude en test het circuit om te zien of de nieuwe correct werkt.

Ook interessant

Elektro componenten

Elektrische OnderdelenElektrische componenten worden gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen. Dit omvat het produceren schakelingen en appar ...

Lees verder

Raspberry PI

Hoe Maak je de Elektrische Componenten Werken Als Magie!De Raspberry Pi is een van de meest bekende mini-computers, die goed verkocht meer dan 500 mil ...

Lees verder

Alarm systemen

Wat U Moet Weten Over alarmsystemenEr zijn tal van alarmsystemen die vandaag beschikbaar zijn, van draagbare tot de muur gemonteerde systemen. Sommige ...

Lees verder