Een verkeerd ingevulde formulier zal ook resulteren in een afwijzing van een volledige aanvraag voor een vergunning.

Nadat de formulieren zijn ingevuld, en u de antwoorden hebben gekregen op de vragen, moet u een brief van de toestemming te vragen van uw lokale politiebureau om af te tekenen van de toepassing. Je moet ervoor zorgen dat u deze informatie verstrekken en ondertekenen van de formulieren volgens de instructies. Je moet er ook voor zorgen dat u alle formulieren die werden gevraagd naar het politiebureau, samen met de nodige bewijsstukken naar hetzelfde adres terug te keren.

Voordat u een app wilt aanvragen, moet u aan iemand in de politie, die zal worden belast met uw aanvraag te spreken. Hij of zij zal u het adres van het centrale station waar alle tussentijdse aanvragen worden behandeld geven. Als je niet comfortabel toe te passen in persoon voelt, dan kunt u de toepassing per fax hebben, of u kunt online solliciteren.

Je zult merken dat de aanvraag zal worden geplaatst om u en die u vervolgens kunt uitprinten de vormen en vul ze. U moet de formulieren voor de gecentraliseerde station, waar u zult invullen en ondertekenen van de formulieren te brengen. De formulieren wordt dan teruggegeven aan u, samen met uw aanvraag.

U moet de politie te voorzien van een geldig e-mailadres waar u van plan om te leven, terwijl je rijbewijs geldig is. Zolang je de richting van de politie te volgen en u voldoet aan de voorwaarden, dan zal uw licentie geldig gedurende de looptijd van uw tijdelijke licentie. Dit is in tegenstelling tot het besturen van privileges die alleen duurt tot het einde van de dag waarop u uw drijfplichten klaar bent.

Voordat u een aanvraag voor een voorlopig rijbewijs, moet u altijd contact op met uw lokale rij-instructeur, evenals uw arts om ervoor te zorgen dat je nog steeds veilig kan rijden. Uw rij-instructeur kan je rijvaardigheid te controleren en u adviseren over de veiligste manier om te rijden. Een medisch onderzoek zal bevestigen dat u veilig kunt rijden als je voorlopig rijbewijs is bijna verlopen.

In afwachting van uw succesvolle afronding van de relevante tests, zal de politie u uw voorlopig rijbewijs te geven. Hou dit in gedachten, als dit uw enige kans om een ​​voorlopige licentie te krijgen zou kunnen zijn!

.

Ook interessant

Interim

Waarom Interim Accounting?In de boekhouding, een eenvoudig maar belangrijke term is interim. Interim optreedt in het proces van de overgang van de ene ...

Lees verder

Droomjob Vinden

Met behulp van Stages Voor een droombaanIs het beter om een ​​tijdelijke baan te gebruiken voor u om droombaan te vinden of moet je geld uitgeven aan ...

Lees verder

Job Vinden

Hoe Vindt u de het Zoeken naar een Baan SuccesWat zijn de beste websites om snel vacatures te vinden? Bekijk de beste online vacaturesites, waaronder ...

Lees verder