"Ik hou nog steeds van Pleisterwerken games. Morte is geen uitzondering. Morte Review - Een Diepgaande Kijk op een Klassiek Spel op Windows!

"Mortex is de coolste van allemaal, maar het is niet de beste. Het is gewoon de meest recente. Veel mensen vinden dat ze moe zijn van het spelen van zo veel van de games die elk jaar naar buiten komen, dus als ze worden gegeven een kans om iets gratis te krijgen is het de moeite waard."

Mortex

"Veel mensen die de release van dit jaar als Mortex hebben geprobeerd. Het is makkelijk te krijgen in en heeft een verbazingwekkende mate van detail.

"Dit is een geweldig uitziende spel. Het niveau van de kwaliteit die je zou verwachten van een nieuw bedrijf is er in schoppen. U zult genieten van hoe goed gedetailleerd het spel is, zelfs met de drie verschillende karakters die deze met zich meebrengt.

"Het zal je vaardigheden en geest te testen en daag je elke keer dat je speelt. Het is gemakkelijk om van level naar level als je verder door de levels. Het is als het spelen van een puzzel.

"Het spel zelf te spelen, echter, is heel eenvoudig.

Ook interessant

Pleisterwerken

Pleisterwerken Strand in NederlandPleisterwerken is een kleine stad in Nederland. Het is de oudste stad aan de westkust van Nederland en is te vinden ...

Lees verder

Microtopping

Al meer dan 20 jaar, heeft de industrie inspanningen om het de meest hygiƫnische product op de markt gemaakt. Dit gebeurt door methoden als biologisc ...

Lees verder

Mortex

"Ik hou nog steeds van Pleisterwerken games. Morte is geen uitzondering. Morte Review - Een Diepgaande Kijk op een Klassiek Spel op Windows!"Mortex is ...

Lees verder