Regeling Werkuren

Het Gebruik Van De Regeling Uur

In de afgelopen jaren, de Uren Scheme is zeer populair geweest. Er zijn verschillende redenen waarom deze nieuwe manier van opnametijd zo snel heeft gevangen op.

Sommige mensen hebben altijd geklaagd over de PDS systeem. Dit systeem, algemeen bekend als PMS, registreert de tijd van de persoon op alle momenten van de dag en nacht, maar is onderverdeeld in kleine delen van de tijd. Het kan alleen opnemen van de werkelijke einde van de dag wanneer een werknemer wordt verondersteld te zijn op hun bureau, of ze kunnen worden verplicht om te verblijven in hun bureau tot het einde van de uren van de dag.

Een ander probleem met de PDS systeem is dat het onjuist is in veel gevallen, want er is geen manier om te weten hoe lang iemand was uit de buurt van hun bureau. In de laatste twee decennia heeft PMS begonnen met het vervangen worden door een aantal andere systemen die alleen mensen zullen zien wanneer ze daadwerkelijk het werk waren, als je wordt opgenomen, of zelfs alleen maar de exacte tijd de klok liep.

Ook als de persoon die wordt opgenomen gewerkt voor meer dan een bedrijf, zou de toegevoegde probleem van de registratie-afdeling proberen bij te houden van de werknemer wordt opgenomen houden. Als gevolg hiervan is er geen manier om te weten of je eigenlijk had de werkelijke tijd opgenomen of niet.

Een betere oplossing voor dit probleem is het Hours Scheme. Het is een zeer eenvoudig systeem dat eenvoudig zal registreren wanneer iemand werkte, terwijl ze nog steeds de mogelijkheid om de exacte tijd te nemen geven.

HR is de enige persoon die de HRIS voor werknemer registratie kan gebruiken. Zij zullen moeten gecontacteerd worden op een klantenservice nummer dat kan worden gevonden op de service-overeenkomst vorm.

Ook interessant

Tijdregistratie

Dit kan zeer geschikt voor het leren en is ideaal voor professionals die willen ervoor zorgen dat ze weten wat er gaande is, terwijl ze op de klok. S ...

Lees verder

Beheer Bezoekers

Visitor Management Software - Hoe het U Kan HelpenVeel website-eigenaren geen aandacht besteden aan het management van hun bezoekers, vooral wanneer ...

Lees verder

Opvolging Bezoekers

De Beste Manier om te Bepalen van het Gedrag van de BezoekersMet de hulp van SMO (Social Media Optimization), kunnen webdesigners de conversieratio's ...

Lees verder