Software Voor Toegangscontrole En Tijdregistratie Zijn Twee Van De Belangrijkste Componenten Van De Software Beveiliging

De twee belangrijkste onderdelen van de software toegangsbeveiliging zijn tijdregistratie en toegangscontrole. Tijdregistratie registreert alle activiteiten van de gebruikers van een computer en alle gebeurtenissen die zich voordoen terwijl de computer in gebruik is.

Software Toegangsbeveiliging

De activiteit van de gebruiker recorders kunnen worden geprogrammeerd om de beheerder met een overzicht van alle activiteiten die zijn uitgevoerd te bieden. De beheerder kan dan in staat om alle opgeslagen informatie op te halen. De Tijdregistratie functie wordt vaak geleverd als onderdeel van toegangscontrole software, zodat een gebruiker de tijd die een gebruiker zich heeft aangemeld op de computer op te nemen. Dit kan handig zijn in het geval van een computer crash of een diefstal.

opname tijd kan worden gebruikt voor het doel van het herstellen van verwijderde of verloren bestanden die verloren zijn gegaan als gevolg van het per ongeluk verwijderen. opnametijd kan ook worden gebruikt om verwijderde bestanden die als gevolg hebben verloren toevallige schrapping herstellen. Bijvoorbeeld, als een image-bestand per ongeluk wordt verwijderd en opgeslagen als een tekstbestand, is de functie Tijdregistratie kan worden gebruikt om de tijd die een gebruiker op de afbeelding bestand verwijderd te nemen.

opnametijd kan worden gebruikt om te helpen herstellen van verloren gegevens en bestanden. Dit is bijzonder nuttig in geval van een systeemcrash die is veroorzaakt door een virus.

Tijdregistratie wordt ook gebruikt om het gebruik van een computer volgen en kan worden gebruikt om het per ongeluk verwijderen van het systeem te voorkomen. Een softwareprogramma dat een toegangscontrole module en tijdregistratie omvat kan worden gebruikt om gebruikers verwijderen systeembestanden te voorkomen, zonder te weten dat ze hebben gedaan.

De tweede component van toegangsbeveiliging software toegangscontrole. Deze component wordt voorkomen dat de gebruikers van de mogelijkheid om alle bestanden die zijn opgeslagen op een systeem te bekijken.

Dit is handig bij het voorkomen van het per ongeluk verwijderen van bestanden die een gebruiker per ongeluk zijn verwijderd of niet bewust van zijn geweest. Het is ook nuttig bij het voorkomen van het per ongeluk verwijderen van bestanden die nodig zijn voor het functioneren van een applicatie of systeem.

Ook interessant

Tijdregistratie

Dit kan zeer geschikt voor het leren en is ideaal voor professionals die willen ervoor zorgen dat ze weten wat er gaande is, terwijl ze op de klok. S ...

Lees verder

Beheer Bezoekers

Visitor Management Software - Hoe het U Kan HelpenVeel website-eigenaren geen aandacht besteden aan het management van hun bezoekers, vooral wanneer ...

Lees verder

Opvolging Bezoekers

De Beste Manier om te Bepalen van het Gedrag van de BezoekersMet de hulp van SMO (Social Media Optimization), kunnen webdesigners de conversieratio's ...

Lees verder