Zonnepanelen Zelf Plaatsen

Een Vergelijking Tussen de Zonnepanelen Voor Woningen en de Zonnepanelen Zelf Plaatsen

Solar Zelf Places maakt deel uit van de residentiële zonne-energie-industrie. Het is vergelijkbaar met zonnepanelen, maar met een aantal voordelen ten opzichte van het. De sleutel tot het begrijpen waarom zonnepanelen zijn zo goedkoop is het begrijpen van de basis.

Laten we eerst eens praten over zonne-energie panelen. Zonnepanelen moeten in staat zijn om de zonne-energie die de aarde van de zon bereikt, opdat de macht vast te leggen met het harnas en om te zetten in bruikbare elektriciteit. Nu, dit is iets genaamd het fotovoltaïsch effect.

Nu, terwijl we weten allemaal dat de fotovoltaïsche effect gebeurt, we echt niet begrijpen hoe het werkt. Wat is er aan de hand is dat elektriciteit ontstaat als elektronen door het materiaal, en wanneer de elektronen worden afgegeven ze zorgen voor licht. De elektronen zijn zeer langzaam bewegende, dus elektronen bewegen met een zeer hoge snelheid ze een medium nodig hebben.

Het fotovoltaïsch effect werkt het beste medium, gewoonlijk water, dat een elektrische lading aan de binnenkant heeft. Dat elektrische lading zorgt ervoor dat de elektronen in een motie van reizen omhoog door het medium.

Dit daarentegen staat elektronen van de ene kant van het materiaal naar de andere, in welke een elektrisch veld wordt genoemd. Nu, als het zonnepaneel wordt verlicht door zonlicht van de elektronen worden aangetrokken door het elektrische veld.

Ook interessant

Zonnepanelen

Zonnepanelen - Zorg Ervoor Dat Uw Huis Meer Energie-EfficiëntDe term "zonnepanelen" is zeer algemeen en kan worden toegepast op vele verschillende te ...

Lees verder

Batterij Oplossingen Zonnemeter

Batterijoplossingen Solar MeterEen solar meter met batterijoplossingen is een goede manier om een ​​compleet beeld te krijgen van uw gehele batterijsy ...

Lees verder

Omvormer Zonnepaneel

Een omvormer is een zeer belangrijk onderdeel van uw zonne-energiesysteem, omdat ze helpen bij het reguleren van de stroom, waardoor overspanning en ...

Lees verder