De Duitse vertaling is op dit moment in het proces van het vertalen van de eerste reeks van acht beren die zijn vrijgegeven in de Oostenrijkse Alpen.

Een ander project ondernomen is het fokken van berenwelpen in Duitsland, voor drie dragen vervanging wordt gebruikt in de eerste translocatie. Dit is een enorme investering in de toekomst van de dieren, gezien het feit dat er geen garantie is dat zij draagt ​​van enige omvang zal produceren.

De Nationale Directeur van Totaalinrichting, Mary Jane Ball, staat hoog aangeschreven en staat bekend om haar werk op wereldwijde projecten. Deze recente internationale translocatie is slechts een van de vele ze heeft ondernomen.

Ze werd geboren in de Verenigde Staten en heeft altijd gewerkt met dieren die at-risk waren en bedreigde. Ze heeft gewerkt met dieren in veel verschillende delen van de wereld, waaronder India, Australië en China.

Het is echter onduidelijk hoeveel beren Totaalinrichting in staat zijn om steun zal zijn, gezien de beperkte ruimte in het nationale park. Gezien de grote investeringen die nodig zijn, zijn er tal van plannen op lange termijn in de plaats, en de leden van de Totaalinrichting werken samen om een ​​duurzaam plan op te stellen voor de toekomst.

De translocatie plan is zeer waarschijnlijk worden gefinancierd door individuele donateurs, en met de genereuze steun van de gemeenschap in deze landen, zou kunnen worden uitgebreid tot de landen die nog moeten uitgebreide programma's voor hun eigen vertalingen te vestigen. Veel mensen hebben al vrijwillig aan het werk op de translocatie project, en hoop te zien hun land opgeroepen tot actie.

Een andere hoop is om het project naar andere landen, zoals Belize, Nicaragua, of China onder meer uit te breiden. Er zijn tal van factoren, zoals het verlangen naar het behoud van de soort, de inzet van de lokale overheid om hulp, en een verlangen naar een veilige leefomgeving voor hun bevolking. Het succes van de Totaalinrichting beren is dat er nu, en zal altijd zijn, volop mogelijkheden voor internationale translocaties.

.

Ook interessant

Totaalinrichting

De Duitse vertaling is op dit moment in het proces van het vertalen van de eerste reeks van acht beren die zijn vrijgegeven in de Oostenrijkse Alpen. ...

Lees verder