U vindt het op zijn minst drie keer per jaar, maar de meest populaire dag want het is de vierde zondag van december.

Met de drukke agenda die we hebben, we soms vergeten over de drie dagen voorafgaand aan Kerstmis. Een goede manier om het te onthouden is om de kinderen te lezen van de drie biggetjes verhaal, "What A Difference A Day Makes". Dan, op kerstavond, kunt u een kerstavond partij te houden in uw huis.

Valentijnsdag is de vierde zondag van februari en de perfecte manier om "I Love You" zeggen tegen iemand. Veel mensen willen een feestje in hun huis op deze vakantie, dus met een dinerbuffet en dienbladen van voedsel aan iedereen is geweldig. Na het diner kunnen de gasten achterover leunen en kijken naar een film samen.

De Fourth of July is een andere Amerikaanse Holiday. Het is een viering van patriottisme en van ons land, dus je vrij om te genieten net als iedereen moet voelen. Er zijn vuurwerk en andere leuke dingen die je kunt doen.

Vrijdag is Halloween en iedereen weet dat vrijdag is een van de ergste dagen van de week te zijn iets te doen, maar u wilt niet te missen op de vakantie. Er zijn een heleboel van de volwassenen die genieten van Halloween en het is een geweldige manier om de dag door te brengen.

Thanksgiving is de officiële Amerikaanse feestdag die het begin van de lente vertegenwoordigt. Het is een tijd om je familie te verzamelen rond de tafel en delen een aantal zeer goed eten.

Elk van deze vakantie is een prachtige manier om te vieren. Hoe meer hoe beter en hoe meer je doet om te vieren. U kunt altijd gebruik maken van het feit dat de vakanties zijn net om de hoek om je voeten blijven bewegen in een positieve richting.

.

Ook interessant

Vakantiehuizen

U vindt het op zijn minst drie keer per jaar, maar de meest populaire dag want het is de vierde zondag van december. Met de drukke agenda die we hebb ...

Lees verder

Antistressvakantie

Plan een Anti-Stress VakantieHeb je ooit de voordelen van het nemen van een vakantie overwogen? Weet u dat een internationale vakantie is niet alleen ...

Lees verder

Particulier Vakantiehuis Huren Frankrijk

Particuliere VakantiewoningenBij het plannen van een vakantie naar Frankrijk, een van de eerste dingen die moeten worden herinnerd is waar om een ​​g ...

Lees verder