President Obama en het Congres hebben de luchtvaartsector geholpen de economische crisis te overleven. De door het Congres goedgekeurde PSP omvat $ 7 miljard aan stimuleringsfondsen om de grootste passagiersluchtvaartmaatschappijen van het land te helpen. De grootste ontvanger van deze fondsen is echter de grootste luchtvaartmaatschappij, Delta Airlines.

De grootste begunstigde van de goedgekeurde fondsen voor de luchtvaartsector is de grootste werknemer van een bedrijf, de luchtvaartpersoneel. De PSP keurde miljarden aan subsidies goed om te helpen bij loonsverlagingen voor werknemers en om belastingvoordelen te geven aan de top vijf van luchtvaartmaatschappijen in Amerika, waaronder Delta Airlines, en om belastingvoordelen te bieden aan andere bedrijven die grote aantallen luchtvaartpersoneel inhuren.

Dit pakket is erg belangrijk voor zowel de luchtvaartsector als om hen door deze tijd van economische onrust heen te helpen. Het door het Congres goedgekeurde economische stimuleringspakket biedt hen de middelen om de Amerikanen in zaken te houden en biedt een krachtig ondersteuningssysteem voor een onstabiele economie.

Het door het Congres goedgekeurde economische stimuleringspakket omvatte meer dan $ 2 miljard aan leningen aan de luchtvaartsector via de Federal Reserve. Nog eens $ 1 miljard werd verstrekt via subsidies aan nationale en lokale overheden om hen te helpen herstellen van de economische crisis en om infrastructuurprojecten te financieren.

Het meest recente economische stimuleringspakket dat door het Congres is goedgekeurd, omvat een belastingvermindering van maximaal 5 procent voor mensen die vliegtickets kopen, evenals een krediet voor het online kopen van tickets. Een ander belastingkrediet van maximaal twee procent is beschikbaar voor het kopen van tickets bij ticketmakelaars en ticketkantoren van luchtvaartmaatschappijen.

.

Ook interessant

Travel

Andere dingen te overwegen zijn de kosten en andere aspecten. Als u van plan bent te reizen naar een bepaalde regio, kunt u om uit te vinden wat voor ...

Lees verder

Reis tips

Travel Tips Van Travel ConsultantsOmdat er zo veel mensen, met een miljoen redenen om te willen gaan op vakantie, beginnen met het plannen van hun va ...

Lees verder

Hotels

Belangrijke Tips Over Hotels en reisbureausHet bedrijf van reizen en toerisme is een multi-miljard dollar een en het is erg spannend om je eigen Trav ...

Lees verder